drielox energy solutions groot

Alles op het gebied van duurzame energie

Drielox helpt graag met het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Dit begint met een goed advies en het combineren van de juiste producten & technieken

Energieopslag
Energieopslag

Je eigen zonne‑energie opwekken en vervolgens zelf opslaan op om een later moment te verbruiken? Dat is de toekomst. Vindt hier meer informatie over ons assortiment.

Smart energy management
Smart energy management

Volledig de baas worden over je eigen zonnestroom? Dat kan door onze energieopslag oplossingen te combineren met een Energie Management Systeem. Vindt hier meer informatie over de mogelijkheden.

Groepenkasten
Groepenkasten

Zonnepanelen plaatsen maar de groepenkast is verouderd? Wij kunnen een passende totaaloplossing aanbieden. Vindt hier meer informatie over de mogelijkheden.

Projecten

Hier zijn we trots op

SUBSIDIES

Goedkoper verduurzamen met subsidies

Voor de aankoop van duurzame producten kan vaak subsidie worden aangevraagd. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn er verschillende subsidiemogelijkheden, echter is de procedure om subsidie aan te vragen vaak complex en onduidelijk als je er niet bekend mee bent. Vanuit Drielox Energy Solutions helpen wij onze klanten graag met de juiste informatie en hulp bij het aanvragen van subsidies.

Meer over subsidies