Installatie

Bij ons staat veiligheid voorop

Wij beschikken over eigen enthousiaste en vakkundig personeel. In de productie en montage heeft Drielox eigen, vaak intern opgeleide, medewerkers welke bijzonder sterk zijn in de ambacht van metaalbewerking. Onze vorm van organisatie (korte lijnen tussen directie, projectleiding, productie en montageafdelingen) zorgt ervoor dat we snel kunnen inspelen op gewijzigde omstandigheden en het voor ons telkens weer een uitdaging is om (zoals men van DRIELOX verwacht) uw project binnen de gestelde termijn gereed te krijgen.  

Uw renovatie

Start hier

Al sinds 1987 dé specialist in het ontwerpen,
produceren, installeren én onderhouden
van uw luchttechniek

Contact

Drielox hecht veel waarde aan zorg en veiligheid. We zorgen ervoor dat onze medewerkers de juiste trainingen krijgen. Onze gehele organisatie is in het bezit van het VCA certificaat.

Op het gebied van brandpreventie hebben onze medewerkers ruime ervaring met het plaatsen van brandkleppen bij delicate projecten zoals: Luchthavens, penitenciäre inrichtingen, laboratoria en ziekenhuizen. Hierdoor kunnen de kwaliteit en veiligheid van bestaande luchtkanaleninstallaties gewaarborgd en/of verbeterd worden.