Drielox Luchtkanalen
Drielox Luchtkanalen
Drielox Luchtkanalen

Renovatie en nieuwbouw

Drielox is actief in de luchtkanalenbranche en richt zich op renovatie en nieuwbouw werkzaamheden door geheel Nederland. Naast het productie en montage bedrijf, beschikken wij ook over een magazijn voor verkoop aan zowel de zakelijke als de particuliere markt.

De organisatie van Drielox stelt ons in staat snel te reageren op behoeften van klanten en korte levertijden te hanteren. Drielox Luchtkanalen is na inmiddels meer dan 30 jaar bestaan een goede gevestigde naam in de Luchtkanalenbranche.

INSTALLATIE

Enthousiast en vakkundig personeel

Drielox Luchtkanalen produceert en monteert al u w benodigde luchtkanalen en bijbehorende appendages. Onze ervaren projectleiding begeleidt de projecten van begin tot einde, waarbij we graag  direkte en intensive contacten met onze klanten houden. 

Meer over installatie

Alles op het gebied van luchtbehandeling is door Drielox te leveren en te produceren

Van rechthoekig kanaalwerk, kleppensecties, deflectorkappen, buitenluchtrooster, dakkappen, verloopstukken, filterboxen, ventilatoren, spirobuis en alle denkbare hulpmaterialen en bevestigingsmaterialen. Wat betreft luchtbehandeling vindt u alles onder een dak bij Drielox Luchtkanalen.

Rechthoekige luchtkanalen
Rechthoekige luchtkanalen

De kanalen zijn vervaardigd uit o.a Sendzimyr verzinkte, RVS, aluminium en blanke plaat

Plaatwerk
Plaatwerk

Tot onze standaar voorraad behoort; gegalvaniseerde plaat, RVS en geborsteld RVS, Aluminium en geperforeerde plaat met diverse doorlaat

Filterkasten op maat
Filterkasten op maat

Het is het mogelijk de kasten te voorzien van bijbehorende filters, zowel zakkenfilters, cassettefilters als aktieve koolfilters.